Top

Domotica: iQ-Domo RFID-Tag per stuk

5% Korting
  • Domotica: iQ-Domo RFID-Tag per stuk
  • Domotica: iQ-Domo RFID-Tag per stuk
€ 10,00
9,50

Uw eigen Slimme Woning:
Energiedisplay en Comfort, Besturen, Besparen en Beveiligen
Alles in 1 oplossing!

Domotica: Smart-Home: RFID-Tag

Beschrijving:

De iQ-Domo RFID-Tag wordt gebruikt in combinatie met de iQ-Domo Tag-Reader en laat u gemakkelijk switchen tussen de standaard scenes 'Home' en 'Away'. 
Wanneer u uw huis verlaat haalt u de RFID-Tag langs de Tag-Reader en uw huis switched direct over tot 'Away' en worden er beveiligingsmaatregelen genomen. Elke RFID-Tag heeft een unieke code en is volledig te personificeren naar de wensen van de gebruiker. 
Bevestig uw RFID-Tag gemakkelijk aan uw sleutelbos en stel, middels de gratis online manager, verschillende scenes in die u van kracht kunt laten gaan bij thuiskomst. Zo kunt u aan de hand van de tijd waarop u thuiskomt verschillende uitgangspunten bedenken.'s Avonds behoeft bijvoorbeeld een andere instelling van verlichting dan die van thuiskomst op het middaguur. 
Ieder gezinslid kan zelf kiezen welke instelling van kracht moet gaan wanneer hun RFID-Tag langs de Tag-Reader wordt gehaald.  
 
  • Persoonlijke identificatie tag voor het van kracht laten gaan van verschillende scenes
  • Volledig customizable in de gratis online manager
  • Verschaft toegang tot het aan- en uitzetten van iQ-Domo beveiligingsinstellingen
  • Laat de gebruiker makkelijk switchen tussen de lifestyles 'HOME' en 'AWAY' in combinatie met de Tag Reader

Gebruik dit product voor uw GRATIS Alarmsysteem.
Dit product dient te worden gebruikt in combinatie met de iQ-Domo Tag-Reader en is onmisbaar bij het opzetten van gedegen pand- en huisbeveiliging.
Wanneer er b.v. een deur of raam geopend word in de 'AWAY' status kan de Alarm-Sound unit worden geactiveert met 100 decibel en gelijktijdig al het licht aan schakelen, de IP-camera de beelden te laten opslaan en een Pop-Up of e-Mail uitsturen.


GRATIS:  Bij ons betaalt u GEEN App of Abonnementskosten!

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over