Top

Domotica: iQ-Domo CO-melder

Nieuw 16% Korting
  • Domotica: iQ-Domo CO-melder
€ 99,75
83,75

Uw eigen Slimme Woning:
Energiedisplay en Comfort, Besturen, Besparen en Beveiligen
Alles in 1 oplossing!

Domotica: Smart-Home: CO-melder

Beschrijving:

iQ-Domo CO-melder.
Koolstofmonoxide of koolmonoxide (CO) is een kleur- en reukloos, zeer gevaarlijk gas en daarbij erg giftig bij inademing ervan. Deze CO-melder van Vision helpt u bij het detecteren van deze gas in uw huis. Laat direct een alarm afgaan zodra de melder deze gas detecteert of stuur uzelf een e-mail indien u niet thuis bent. Op deze manier voorkomt u dat u deze gevaarlijke stof inademt.
 

Laat het alarm ook afgaan in andere kamers met behulp van een AlarmSound-Sirene en schakel de verlichting aan bij rook en stuur eventuele rolluiken open, zodat u vluchtweg duidelijk en vrij is.
 

De IQ-Domo CO-melder is verbonden aan uw iQ-Domo systeem en kan het alarm doorsturen naar de Alarm-Sound-Sirene of Smartphone.
 
Dit betekent dat u alles naar wens kunt instellen. Wilt u een e-mail ontvangen wanneer er rook wordt gedetecteerd of wilt u dat de buren gealarmeerd worden? Dit kan allemaal met deze CO-melder van iQ-Domo.
 

Gebruik dit product bij uw (GRATIS) Alarmsysteem.

Dit product is onmisbaar bij het opzetten van volledige pand- en huisbeveiliging.
Wanneer er CO wordt gedetecteerd kan de Alarm-Sound-Sirene worden geactiveerd met 100 decibel, een popup message en/of email(SMS) worden uitgestuurd en gelijktijdig al het licht aan te laten springen en/of de IP-camera waardevolle beelden te laten opslaan.


Specificaties:

  • Afmetingen: 120 x 120 x 48,2 mm
  • Batterij: 3 x AA
  • Bereik: tot 30 meter


GRATIS:  Bij ons betaalt u GEEN App of Abonnementskosten!

 

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over