Top

Domotica: iQ-Domo Rookmelder

15% Korting
  • Domotica: iQ-Domo Rookmelder
€ 69,75
59,50

Uw eigen Slimme Woning:
Energiedisplay en Comfort, Besturen, Besparen en Beveiligen
Alles in 1 oplossing!

Domotica: Smart-Home: Rookmelder

Beschrijving:

De iQ-Domo Rook-Melder is een Plug & Play product, welke eenvoudig te koppelen is aan het iQ-Domo systeem. Dit alarm onderscheidt zich met andere rookmelders middels de netwerk functionaliteit. Het laat bij rookdetectie een geluidssignaal afgaan net zoals u verwacht van een klassieke rookmelder, maar stuur de signalen door naar de Gateway.
Gebruik de Smoke Detector op iedere verdieping voor een betrouwbare brandmelding en ontvang push-notification berichten op uw of de telefoon van uw kennissen en/of tablet wanneer het alarm afgaat terwijl u afwezig bent. >100 decibel alarm en eenvoudige test knop,
Mute knop voor het tijdelijk uitzetten van het geluid.
Laat het alarm ook afgaan in andere kamers met behulp van een AlarmSound-Sirene en schakel de verlichting aan bij rook en stuur eventuele rolluiken open, zodat u vluchtweg duidelijk en vrij is.
 

De IQ-Domo rookmelder is verbonden aan uw iQ-Domo systeem en kan het alarm doorsturen naar de Alarm-Sound-Sirene of Smartphone.
 
Dit betekent dat u alles naar wens kunt instellen. Wilt u een e-mail ontvangen wanneer er rook wordt gedetecteerd of wilt u dat de buren gealarmeerd worden? Dit kan allemaal met deze rookmelder van iQ-Domo.
 

Maak met dit product uw GRATIS Alarmsysteem.

Dit product is onmisbaar bij het opzetten van gedegen pand- en huisbeveiliging.
Wanneer er rook wordt gedetecteerd kan de Alarm-Sound-Sirene worden geactiveerd met 100 decibel en gelijktijdig al het licht aan te laten springen en/of de IP-camera waardevolle beelden te laten opslaan.


GRATIS:  Bij ons betaalt u GEEN App of Abonnementskosten!

 

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over